28. 4. 2012 Monte Carlo (Monaco), mezinárodní


Náš první výstavní pokus, cestou na dovolenou. Hodnocení jsme nepochopili, neb celá akce proběhla ve francouzštině, kterou nevládneme :-). Soutěžili jsme ve třídě štěňat s Fančou, skončili první, pocity smíšené (díky tomu, že jsme ničemu nerozuměli). Koupili jsme si skládací boudu, rovnou ve velikosti pro smečku, a používáme ji dodnes.

24. 6. 2012 Brno, mezinárodní


Sedláci u Chlumce přijeli s hubenou a nohatou holkou s velkýma očima a ušima jak netopýr, dostali Velmi dobrou a jeli zas domů. Pocity = zpráskaný pes. Zjistili jsme, že bez křesílek se neobejdeme, ale na výstavě nám přišla drahá (nakonec jsme je koupili v nějakém hypermarketu v akci). Poprvé jsme také byli konfrontováni s typicky českým "udrbaným" prostředím, kde se na sebe všichni usmívají, aby se obratem za zády pomluvili. Ach jo...

22.9.2012 Zlonín, klubová (KFB Praha)


Páníčci brutálně zaspali, takže po cestě museli telefonovat, aby se na ně počkalo. Když dorazili na výstavu, zjistili, že se zapomněli přezout, takže v kruhu chodily i zahradní gumové pantofle. Na výsledek to naštěstí vliv nemělo - Tonička svou výstavní kariéru zahájila prvním místem a titulem Nejlepší štěně, Fanča byla stříbrná. Pocity euforie. :-) Klubovka se nám moc líbila, prostředí fajn, krásný ceny a spousta dárečků. Navázány první kontakty v rámci klubu.




WYSIWYG Web Builder